Geen categorieMarketingSearch engine marketing

De kracht van professionele linkbuilding

posted by Brandon 10 mei 2017 0 comments

Linkbuilding

Linkbuilding wordt steeds belangrijker. Uw website optimaliseren is stap 1 en kan zonder linkbuilding ook veel kracht met zich meebrengen, maar wat nou als u een bedrijfswebsite heeft met enkel tussen de 10 a 20 webpagina’s? U heeft zelf weinig tijd om aanknopingspunten en artikelen te schrijven voor uw eigen blog, maar u wilt toch graag gevonden worden op uw belangrijkste diensten. Wat moet u dan doen?


Kwaliteit blijft het belangrijkste aspect
Of u nou praat over optimalisatie van uw pagina’s of over linkbuilding, u dient nou eenmaal het beste aan te bieden aan uw bezoekers. De kwaliteit van de code, toevoeging van snippets en opbouw van uw teksten zijn hier een belangrijke factor in. Echter is kwalitatieve linkbuilding ook zeer belangrijk, waarbij brancherelevantie, natuurlijk profiel, verschillende netwerk-id’s en diversiteit een belangrijke rol spelen in de kwaliteit van uw linkprofiel.

Links aanleggen is het probleem niet, echter een betrouwbaar profiel opbouwen zodat u effectief uw zoektermen voor de lange termijn laat stijgen is aan te bevelen om dit door een linkbuilding specialist uit te laten voeren.

Waarom kiezen voor een linkbuildingspecialist?
Handmatige verspreiding is belangrijk. Veel linkbuilders kiezen voor de makkelijke oplossing, zetten een netwerk op en kiezen voor de eenvoudige links, waardoor er een blueprint ontstaat richting uw website. Een echte linkbuild specialist voorkomt dit door gebruik te maken van ABC-formules, geen netwerken, maar benadering van gerelateerde bedrijven en het benaderen van andere marketingbureau’s.

Wist u bijvoorbeeld dat wij al meer dan 38 campagnes leiden voor diverse onderneming waarbij wij zeer succesvolle resultaten behalen omdat wij tevens relaties hebben met 62 marketingbureau’s?
Wij zorgen dat wij een link profiel voor u opbouwen waar u de komende jaren wat aan heeft. Wij werken tevens voor diverse marketingbureau’s die liever de linkbuilding werkzaamheden uitbesteden. Bekijk de links in dit artikel voor meer informatie.

You may also like