Geen categorie

Heb jij iemand nodig die is gespecialiseerd in socialezekerheidsrecht Den Haag?

posted by Brandon 14 januari 2019 0 comments

Niet iedereen is natuurlijk gespecialiseerd in socialezekerheidsrecht Den Haag. Sociale zekerheid is wel erg belangrijk. In Nederland is dit allemaal redelijk goed geregeld. Zo hebben we hier bijvoorbeeld verschillende uitkeringen. Zelfs als iemand niet meer in aanmerking komt voor een uitkering zijn er nog andere vangnetten. Je hoeft in Nederland dus nooit echt bang te zijn dat er niet meer genoeg binnenkomt om normaal te kunnen leven. Tenzij dat het UWV besluit dat jij geen recht hebt op een uitkering natuurlijk. Gelukkig kan je in dit geval nog bezwaar maken of in hoger beroep gaan. Het is echter wel belangrijk dat je deze kansen niet verspilt. Het is daarom zeer verstandig om direct een goede advocaat in te schakelen. Het kiezen van de juiste advocaat is belangrijk en je zal hierbij geen overhaaste beslissing moeten maken.

Welke advocaat past bij jou?

Het is vooral belangrijk dat een advocaat goed is in zijn werk. Het is echter ook fijn als het een beetje klikt tussen jou en je advocaat. Het is belangrijk dat je een advocaat kiest waarbij je ook een goed gevoel hebt. Op deze manier kun jij er gerust op zijn dat het proces op een goede manier afgerond wordt. Je kunt het juridische proces vooral aan je advocaat overlaten. Jij kan je vervolgens op andere dingen focussen. Dit is bijvoorbeeld erg fijn wanneer je onlangs arbeidsongeschikt bent verklaard. De kans is groot dat je dan niet ook nog eens wilt stressen om het feit dat je geen uitkering krijgt. Advocaat van Wegen is een ontzettend goede advocaat en heeft al veel kunnen betekenen voor zijn cliƫnten. Wij kunnen deze advocaat zeer aanraden.

Wat gebeurd er wanneer je niet meer binnen de ziektewet valt?

Als je ziek wordt en een contract hebt dan zal een werkgever je de eerste twee jaar moeten doorbetalen. Op deze manier hoef jij niet bang te zijn dat je direct zonder inkomen komt te zitten. Soms gebeurd het echter dat iemand langer dan twee jaar ziek is of zelfs helemaal niet meer kan werken. In dit geval zal je in aanmerking komen voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Om deze uitkering te krijgen zal je volgens het UWV wel moeten voldoen aan het begrip arbeidsongeschikt. Hierover kunnen nog weleens conflicten ontstaan. Bij een dergelijk conflict zal je een goede advocaat nodig moeten hebben. Het UWV is namelijk een grote organisatie en je zal iemand nodig moeten hebben met veel ervaring op het gebied van socialezekerheidsrecht.

Advocaat van Wegen is een erg goede keuze doordat deze advocaat vele jaren ervaring heeft. Deze advocaat communiceert goed met zijn cliƫnten waardoor je exact weet wat je te wachten staat. De kans is zeer groot dat jij uiteindelijk toch nog de uitkering krijgt die je echt behoort te krijgen. Wil je meer weten over deze advocaat? Dan is het een goed idee om eens op de website van het bedrijf te kijken. Hier vind je alle benodigde informatie.

You may also like