Life Style

Hoe geef je je social media een boost?

posted by Daan 24 april 2017 0 comments

Veel mensen, met name jongeren, dromen ervan om een groot sociaal media netwerk op te bouwen via bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Instagram. Het begint vaak al vroeg op de basisschool en elke keer komen er nieuwe mensen in je netwerk terecht. Wanneer je nu een foto of video plaatst of deelt wordt deze gezien door meer mensen en krijg je ook meer likes en reacties. Hierdoor kan je een stuk populairder worden. Soms is het heel lastig om je sociale netwerk te laten groeien en hier zijn een aantal oplossingen voor gevonden:

  • Discussieer mee op social media. Wanneer je je mengt in gesprekken of discussies, zal je eerder opvallen bij anderen die je dan weer gaan volgen.
  • Waardeer anderen. Probeer zoveel mogelijk mensen te waarderen door bijvoorbeeld een like of een reactie te geven. Hierdoor zullen zij eerder geneigd zijn om dit ook terug te doen.
  • Deel je kennis of leuke dingen. Deel zoveel mogelijk van je kennis en leuke populaire dingen. Hierdoor zullen mensen denken dat je echt bij de tijd bent en ook heel erg populair bent.
  • Wees consistent. Zorg ervoor dat je consistent bent. Post niet de ene week heel erg veel en vervolgens een paar weken niet. Hierdoor zal je opgegeven moment uit het zicht van anderen verdwijnen en wordt je netwerk ook kleiner.
  • Wissel je likes uit. Er zijn genoeg mogelijkheden om met andere je likes uit te wisselen. Hierdoor ontvang je in een keer op grote schaal heel veel likes, die je social media een boost geven. Deze likes zou je eventueel ook nog kunnen kopen.
  • Wees grappig. Wie grappig is op social media is ook populair. Mensen kunnen om je lachen en zullen je gaan volgen om vaker te kunnen lachen.
  • Maak jouw social media bekend. Plaats je handtekening onder je mail of probeer je social media account te verspreiden.

You may also like