Geen categorie

Digital Marketing event

posted by Wesley 22 december 2015 0 comments

Steeds meer mensen starten een eigen onderneming en willen succesvol worden in allerlei verschillende branches. Het is belangrijk dat je een goed concept hebt en je idee innovatief en origineel is. Dit is altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Een goed idee is namelijk 1 ding, maar het goed in de markt zetten is een heel andere en lastige taak. Ieder jaar wordt er in de Benelux een Digital Marketing evenement georganiseerd waar je naar sprekers kunt luisteren over online advertising en online marketing. Elk jaar wordt dit evenement georganiseerd. Tijdens het evenement is heel veel te beleven, zoals doorlopende sessies, workshops, round tables, happenings en paneldiscussies. Het evenement staat in het teken van uitwisselen van idee├źn, kennis, tactieken en netwerken. Voor elke ondernemer is het de moeite waard hier eens te gaan kijken, want je onderneming online vindbaar en zichtbaar te maken voor de consument is niet altijd even makkelijk. Twee mensen zeggen meer dan 1 luidt de gezegde, maar een heel evenement ziet nog meer dan twee mensen.

DML 2014

Elk jaar en elke editie probeer het Digital Marketing event haar bezoekers te inspireren met interessante en relevante sprekers, die de bezoekers iets kunnen bijleren. Bij de vorige editie waren er veel sprekers van verschillende bedrijven, zoals Markt Ogertschnig van Ikea Nederland communicatie, Paul Tholen brand manager van Heineken, Jamal Benmiloud oud marketing manager van Redbull en Monster energy drink en Julia Hoffmann Global Creative director van Etsy. Gedurende de hele dag kan je presentaties meemaken van allerlei grote marketing managers, die ervaring hebben opgedaan door de jaren heen.

Online advertising en online marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Als je hier met je onderneming nog niet aan doet, dan hebben je concurrenten altijd een streepje op je voor. Tegenwoordig zit iedereen op het internet en als je online niet aanwezig bent, dan ben je voor de consument ook niet aanwezig. Op dit evenement kan je allerlei tips en tricks leren over online marketing om jouw bedrijf online beter in de markt te zetten.

You may also like