Marketing

The social conference – hét social media evenement

posted by Brandon 16 december 2015 0 comments

Onze maatschappij is de laatste jaren enorm veranderd. Bedrijven zijn werkzaam midden in deze dynamische maatschappij, voor hen is stilstand achteruitgang! Sinds een aantal jaar is social media niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Wat begon als een nieuwe vorm van communicatie voor de consument is tegenwoordig een alles bepalend medium geworden. Een medium waar ook de bedrijven niet meer uit weg te denken zijn. Social media is een deel geworden van de marketing van bedrijven. Er wordt wel eens gezegd ‘Wanneer je als bedrijf niet actief bent op social media, zeg je dus eigenlijk dat je de telefoon niet wilt opnemen’. Dit lijkt een gekke vergelijking, maar niets is minder waar. De communicatie tussen bedrijven en consumenten vindt tegenwoordig grotendeels op social media plaats.

16485786577_96ab435376_oThe social conference is een evenement waar u al het laatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen te weten komt. Een evenement waar elke communicatie, pr en marketing manager aanwezig moet zijn.
The social conference is een jaarlijks evenement voor bedrijven. Er worden op dit evenement verschillende seminars gegeven over verschillende onderwerpen rondom het thema ‘Social Media’. Op dit evenement zullen bezoekers geïnspireerd worden en zullen ze veel te weten komen over de nieuwste ontwikkelen. Daarnaast biedt The social conference veel praktische informatie waar u binnen uw bedrijf meteen mee aan de slag kan.

Zoals net al verteld is social media niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Bedrijven die niet meegaan in deze vorm van communicatie, missen dus echt een deel van hun communicatie naar consumenten. Social media is daarnaast enorm dynamisch, daarom is het belangrijk om alle veranderingen in de gaten te houden. Op het evenement The social conference kunt u dit jaarlijks doen.
Elk jaar komen de nieuwste technologieën aan bod. Specialisten op het gebied van social media zullen u hierover alles vertellen. Daarnaast zult u ontdekken hoe u social media nog beter kunt gebruiken

You may also like