Geen categorie

Sterke dozen voor verzending

posted by Brandon 6 juni 2018 0 comments

Sterke dozen zijn een must zodra er artikelen of producten verzonden moeten worden. Tegenwoordig stuurt bijna iedereen wel eens iets op via de post. Een gemakkelijk en snel proces, maar soms loop je het risico op een beschadiging. Daarvoor biedt de doos een goede oplossing, want hierin in je product goed beschermd. Deze zogenaamde verzenddozen zijn speciaal gemaakt voor de verzending, zodat ze het product optimaal kunnen beschermen tijdens de reis en dat is zeer belangrijk, met name wanneer het gaat om een breekbaar item. Aarzel daarom niet om het artikel te verpakken in een sterke verzenddoos wanneer het getransporteerd wordt.

Verzenddozen kopen

Verzenddozen kan je gemakkelijk kopen bijvoorbeeld online bij een groothandelaar. Deze dozen zijn beschikbaar in verschillende maten, afhankelijk van het te verzenden product en het soort dozen dat je nodig hebt. Verzenddozen zijn dozen vervaardigd van sterk karton, zodat je pakketje tijdens het transport beschermd is. Als je veel dozen nodig hebt, omdat je een bedrijf hebt en hiervoor vaak producten verzendt, kan je er voor kiezen om een groot aantal dozen in een keer te bestellen. Met een verzenddoos ben je er van verzekerd dat je product heelhuids aankomt bij de klant.

Verzenddozen op maat

Voor elk artikel heb je uiteraard een passende doos nodig. Het is natuurlijk niet nodig om een klein artikel is een zeer grote doos te stoppen en bovendien heeft de doos dan ook niet heel veel nut. Daarom kan je de verzenddozen op maat bestellen. Kleinere verzenddozen zijn ideaal voor kleine artikelen zoals sieraden of cosmetica. Voor zeer kwetsbare artikelen kan je daarnaast ook nog gebruik maken van extra opvul materiaal, zodat de verzending goed beschermd is. Het hebben van een goede verzenddoos is daarom heel belangrijk. Bij het verzenden van een kwetsbaar item is het aan te raken op extra maatregelen te treffen.

You may also like