Geen categorie

Flexibel ondernemen wordt makkelijker met deze handige apps

posted by Brandon 10 april 2017 0 comments

In dit artikel behandelen we enkele handige applicaties die flexibel ondernemen makkelijker maken voor u als ondernemer. Ze kunnen u vroeg of laat van pas komen bij het voeren van uw bedrijfsactiviteiten.

1. Notities

Via Evernote, Wunderlist en OneNote kunt u snel en efficiënt een notitie schrijven en bewaren. Deze kunt u vervolgens op eender welk apparaat terugvinden. Zit u bijvoorbeeld op restaurant en denkt u aan iets wat u niet mag vergeten, dan kunt u het hierin snel noteren.

2. Mobiel bankieren

Vele banken bieden gratis apps aan waarmee u snel een inzicht krijgt in rekeningen. U kunt er betalingen uitvoeren en ontvangen. In Nederland biedt zowat elke bank (Rabobank, ING, SNS, AMRO, ABN) een dergelijke app aan.

3. Boekhouding

Elke ondernemer heeft het wel eens voor: u bent met iemand (bv. een bankier, boekhouder, …) in gesprek over uw bedrijf maar u vergeet die specifieke gegevens die in uw boekhouding zitten. Er zijn vele apps die u hierbij kunnen helpen.

Q-Invoice en Factuursturen.nl zijn er daar twee van. U kunt hierin uw volledige boekhouding maken, kopiëren, bewerken, raadplegen waar en wanneer u dat zelf wenst. Een zeer handige app waarmee u snel en efficiënt aan digiwerken kunt doen.

4. Betalen

Bent u vaak onderweg u zit u geregeld met uw klanten op restaurant om contracten af te sluiten of een besloten vergadering te houden dan hoeft u geen bankkaarten of contant geld meer mee te nemen. Met apps als Park-line en MyOrder kunt u snel en makkelijk uw parkeertijd betalen of dat extra rondje wat u net heeft gegeven om het contract te vieren.

5. E-mails checken

In het kader van de digitale wereld zijn e-mails, zeker voor ondernemers haast onmisbaar. Om die overal en altijd te kunnen raadplegen zijn er opnieuw diverse apps. De meest bekende en voor velen ook handigste app is Outlook. Hierin kunt u al uw mails ontvangen en beantwoorden, kunt u uw agenda bijhouden en wijzigen en afspraken plannen.

6. Andere handige apps

Om af te ronden zijn enkele andere handige apps Dragon Dictation waarmee u e-mails en sms’en kunt dicteren, Asana waarmee u uw projectdoelstellingen kunt opvolgen en Camcard waarin u makkelijk al uw businesskaartjes kunt opslaan.

 

 

Veel succes met het digiwerken.

You may also like