E-commerce

Dé tools nodig voor het lanceren van een startup.

posted by Brandon 27 oktober 2016 0 comments

Shake

Bij het starten van je bedrijf is er een grote kans dat je contracten zult sluiten, en hier kun je ze vinden, gratis. Creëer de documenten, onderteken, en verzend ze simpel met deze tool.

Startup Stash

De beste tools voor je startup vind je hier op een rijtje. Startup Stash heeft een groot assortiment aan tools die heel handig kunnen uitpakken voor je startup, en die ook een last van je schouders nemen.2GoSpaces

Gospaces.nl heeft eigenlijk alles om een nieuw bedrijf op te zetten, je kan hier eenvoudig een webshop bouwen. Maar jouw bedrijf heeft natuurlijk ook een mooi logo nodig, eentje die in harmonie is met de naam van je bedrijf. Gospaces.nl is een platform met een handige tools zoals de bedrijfsnaam generator of logomaker om logo’s voor je bedrijf te creëren, en ze kunnen je ook helpen met het bedenken van een origineel logo.3

Awesome Screenshot

Nu is het slechts een kwestie van klikken om een screenshot te maken, het is niet eerder zo makkelijk geweest. Volgens de website is dit de “makkelijkste manier om met foto’s te praten.”4

The Name App

Ook dit is een handige tool om namen te bedenken voor je startup. Deze gratis generator laat je voor specifieke domeinen en social media accounts zoeken, en het is een goede tool voor als je net begint en je online bekend wilt worden.

Content Idea Generator

Je website heeft content nodig om te draaien, en als je een idee nodigt hebt, zal je hier vinden wat je nodig hebt. Dit is een heel handige tool voor het boosten van je creativiteit.5Stocksnap.io

Het is niet altijd nodig om te betalen voor foto’s die je gebruikt op je site, met deze handige website hoeft dat niet meer.

Pablo By Buffer

Een belangrijk onderdeel van je social media is het gebruiken van mooie foto’s, en met deze tool kun je ze gratis ontwerpen. Het ontwerpen van foto’s is makkelijk en snel geworden.

Type Form

Je zult formulieren nodig moeten hebben voor je bedrijf, bijvoorbeeld een betalingsformulier of een vragenlijst, deze handige tool creëert deze formulieren voor je.

SumoMe

Als je één van deze tools gaat gebruiken, laat het deze zijn. Deze tool brengt verkeer naar je websites door gebruik van andere tools. Deze tool is zeker de moeite waard.

SCORE

Elke entrepreneur hoort een mentor te hebben, maar vaak is de juiste mentor lastig te vinden. Daarvoor is SCORE  gemaakt. Wanneer je SCORE gebruikt, wordt je een mentor aangewezen die je helpt met het maken van een business plan tot het opzetten van je bedrijf en nog veel meer.

Freebbble

Dit is nog een design tool die meer dan 1000 designs biedt. Je kunt de meeste designs ook aanpassen, en ze gebruiken voor web- en mobiele applicaties.

You may also like