E-commerce

E-Fashion

posted by Ewout 11 januari 2016 0 comments

De laatste jaren is het online winkelen in populariteit sterk toegenomen, het heeft er voor gezorgd dat er veranderingen in de markt afspelen. Het aantal verrichte online aankopen neemt op ieder moment toe maar anderzijds wordt het aanbod in webwinkels ook groter. Als eigenaar van een webwinkel is het steeds moeilijker om online vindbaar te zijn en daarom is het belangrijk om een webwinkel in een constant kanaal om te zetten. Anders gezegd, hoe kan een webwinkel tot een onmisbaar kanaal in de branche transformeren dat omzet genereerd? In de toekomst zal het steeds lastiger worden om verkoopkanalen te managen waardoor het inzetten van online marketing creatief moet zijn. Leer de kennis en kundigheid van retailers in de modebranche en bezoek het event eFashion.

Het event eFashion is het event van de online fashion waar professionals op af komen. Iedere keer als dit event wordt georganiseerd komen meer dan 350 e-commerce, marketing en online managers er op af, het is een gegeven kans om kennis te maken met verschillende professionals op het gebied van brands en retailers in de online fashion. Het delen van ervaringen kan verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelingen van een webwinkel naar een onmisbaar kanaal in de online fashion. Ook wordt duidelijk wat de beste manier is om een webwinkel online in te zetten. Deel en leer de kennis van anderen, kom naar eFashion.

E-Fashion 2016
Ook in 2016 zal er weer een E-Fashion evenement plaatsvinden. Dit evenement wordt gehouden op 22 september 2016 op de locatie Pakhuis de Zwijger In Amsterdam.
Het thema van deze dag zal zijn: ‘What’s next in online fashion?’.

You may also like