Geen categorie

B2B online event

posted by Wesley 22 december 2015 0 comments

Meer en meer ondernemers starten een eigen onderneming en verkopen een dienst. Het is voor een dienst altijd een stuk lastiger online jezelf goed te positioneren, dan een product. Een product is tastbaar en kan je online bestellen, maar met een dienst is dit een ander verhaal. Voor veel ondernemers is het lastig zichzelf goed online neer te zetten tegenover de concurrent. B2B online is een evenement waar professionals hun ervaringen delen met de bezoekers over alles dat betrekking heeft op online marketing en sales in de B2B branche. Ze beantwoorden voor jouw de volgende vragen: hoe bouw ik een goed online platform op, wat zijn de ontwikkelingen in de digital commerce en hoe verhoog je de online leads en conversie van je onderneming. Het zijn een aantal vragen die je na het evenement voor jezelf kunt beantwoorden. Het evenement is een dag vol successen, laatste trends, do’s & don’ts, strategieën etc.

B2B Emerce event Maarssen

Het evenement is vooral voor managers op het gebied van online marketing, marketing en sales in de B2B branche. Als je op de hoogte wilt blijven over de laatste ontwikkelingen van goede en werkende strategieën in de B2B marketing en sales, dan is dit evenement perfect voor jou. Er komen managers, directeuren en e-business directeuren uit veel verschillende segmenten, zoals zakelijke dienstverlening, IT, Telecom, logistiek, industrie, bouw etc. Dit betekent dat er voor bijna iedereen wat te zoeken is en je met meer kennis weggaat dan dat je binnenkwam. Als je dus een B2B bedrijf hebt of een manager bent van een B2B bedrijf, dan is dit evenement wellicht interessant voor jou, als je geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen in deze omgeving. Wellicht kan je uit dit evenement een potentiele nieuwe strategie halen voor jouw bedrijf!

You may also like