Geen categorie

Digital Marketing Live!

posted by Thomas 9 maart 2016 0 comments
Digital Marketing Live!

Online is the way to go. Terwijl het ene na het andere traditionele bedrijf om lijkt te vallen en de resterende bedrijven fuseren om de naschokken van de recessie en de veranderingen in de markt het hoofd te bieden, lijkt men online nergens last van te hebben. Nee, sterker nog, de online bedrijven doen het zelfs beter dan ooit! Ruim 78% van de Nederlanders heeft in het eerste kwartaal van 2015 een online aankoop gedaan. Dit houd een stijging in van 19% ten opzichte van het eerste kwartaal van 2014. Ook zijn er in de eerste drie kwartalen van 2015 meer dan 100 miljoen online aankopen gedaan welke een omzet van 11,35 miljard euro vertegenwoordigen. Dit is een stijging van 17% ten opzichte van 2014. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw website zoveel mogelijk bezoekers trekt en je zo veel mogelijk profiteert van deze online groei en je je concurrenten mijlenver voor blijft? Dit is waar Digital Marketing Live! om draait.

Online marketing & advertising

Net als elke groeiende markt trekt ook het internet nieuwe toetreders aan. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat de doelgroep jou kan vinden tussen alle andere websites. Sterker nog: in de meeste gevallen is conversie minstens even belangrijk. Hier komen online marketing en advertising om de hoek kijken: hoe zorg je er voor dat jouw website de juiste bezoekers trekt en dat je je concurrenten een stapje voor blijft?

De vijfde editie van Digital Marketing Live, het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing en advertising, zal hier uitgebreid op ingaan: Hoe kan een online bedrijf of website zorgen voor een werkende, effectieve campagne? Aan de hand van workshops, paneldiscussies en lezingen zullen relevante onderwerpen als online marketing strategieën, de opkomst van mobiele websites, customer dialogues en de nieuwste trends en technologieën op het gebied van online advertising en marketing de revue passeren.

Uiteraard zullen ook de technische aspecten aan bod komen. Denk hierbij aan Search Engine Optimizing, Search Engine Advertising en het analyseren van internetverkeer van, naar en op de website. Daarnaast worden ook de verschillende manieren van advertising behandeld, zoals affiliate marketing en game advertising en zal ook de grootste trend van het moment ongetwijfeld aan bod komen: social media. Hierbij kan je denken aan het oprichten en beheren van communities, het succesvol inzetten van viral marketing en het effectief  gebruiken van content om de doelgroep te binden.

Naast dit uitgebreide programma is er ook ruimte om te netwerken. Het publiek zal grotendeels bestaan uit media planners, marketeers, specialisten, communicatie en PR managers en vertegenwoordigers van de advertentie- en online sector. Hierdoor is het mogelijk om veel te leren van het programma zelf, maar ook om nieuwe contacten te leggen en kennis en ervaringen te delen.

Digital Marketing Live!

De vijfde editie van Digital Marketing Live vind plaats op 26 mei 2016 in de Beurs van Berlage in Amsterdam, Nederland. Het evenement staat volledig in het teken van online marketing en online advertising.

You may also like