Retail

E-Retail, hét evenement voor de professionele online Retailer

posted by Brandon 15 december 2015 0 comments

E-Retail, hét jaarlijkse evenement voor elke gedreven en toekomstgerichte retailer. Dit evenement staat volledig in het teken van online Retail. Innoveren is enorm belangrijk en elk Retail bedrijf zal hier aan moeten geloven. In de online markt zijn tegenwoordig een hoop veranderingen gaande, bij E-Retail zult u de jaarlijkse veranderingen leren kennen en leren toepassen. Laat uzelf inspireren op dit geweldige evenement.

Overall sfeerbeeld eRetailEU

Wat is E-Retail? E-Retail is een jaarlijks evenement waar u alles te weten kunt komen over innovatie in de Retail. ‘Decision makers’ van het hoger en midden management komen hier bij elkaar. Elk jaar komen verschillende onderwerpen aan de orde. Onderwerpen die langskomen zijn: organisatie, stock, delivery, logistiek, mobile, pricing, assortiment, CRM, technologie en marketing.
E-Retail is een evenement waar u geïnspireerd kunt worden door professionele retailers. U kunt luisteren naar seminars en in contact komen met andere retailers. Dit evenement wordt door vele verschillende bezoekers gezien als ‘Inspirerend’.

Voor wie is E-Retail? E-Retail is een evenement als inspiratiebron voor Retailers. Dit evenement is vooral bedoelt voor professionele online Retailers. Dit zijn Retailers, Brands en Pure players uit binnen- en buitenland.

E-Retail wordt een dag lang gehouden en heeft elk jaar een verrassend programma. Elk jaar komen er succesvolle ondernemers spreken over verschillende onderwerpen binnen de Retail. U zult insights horen over strategieën die al deze succesvolle mensen hebben gebruikt in de Retail. Daarnaast zult u verschillende praktische tips ontvangen die u wellicht weer een stapje verder brengen. U wordt up-to-date gehouden over alle veranderingen in de e-commerce, cross-channel sales en mobile. De nieuwste ontwikkelingen en de grootste uitdagingen in de markt worden besproken. De succesverhalen van de sprekers zullen zij met u delen, maar ook hun grootste valkuilen zullen niet onbesproken blijven.
E-Retail is echt een evenement waar de Retail samenkomt. Op dit evenement willen verschillende ondernemers elkaar verder helpen, elkaar helpen de valkuilen te vermijden en elkaar helpen het succes opnieuw te vinden. Dit evenement is enorm leerzaam en praktisch.
Al vele succesvolle mensen hebben seminars geven bij E-Retail, ondernemers van Rituals, Hunkemöller, Transavia, Latour-lith.nl, ao.com en ga zo maar door. Laat u inspireren en luister naar de succesfactoren die deze bedrijven zo succesvol hebben gemaakt! Latour-lith is de tuinmeubelen outlet van Nederland.

E-Retail is dus een evenement om te leren en om geïnspireerd te raken. Daarnaast is E-Retail ook het perfecte evenement om andere ondernemers te ontmoeten. Elk jaar opnieuw komen er vele ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven naar E-Retail. Zij zijn daar net als u om beter te worden in wat zij doen.
Op dit evenement kunt u bedrijven ontmoeten als Bol.com, Coca-Cola, Hema, Coolblue, IKEA,
G-Star, Espresso, ING, Marktplaats en nog veel meer. Wellicht kunt u deze dag deze bedrijven ontmoeten. Deze bedrijven staan vaak open voor een gesprek, dus maak ook gebruik van uw netwerk skills!

Dit evenement vindt elk jaar in Maart plaats. Voor elk jaarlijks evenement zal het programma in Januari online komen. Op dit programma is te zien welke activiteiten er die dag plaats zullen vinden.

logo

E-Retail 2016
Ook in 2016 zal er weer een E-Retail evenement plaatsvinden. Dit evenement wordt gehouden op 17 maart 2016 op de locatie Spant! In Bussum.
Het thema van deze dag zal zijn: ‘De toekomst van online en cross-channel Retailing’.

You may also like