Computer

YouTube views kopen: het is mogelijk

posted by Daan 27 maart 2017 0 comments

We leven in een tijd van vloggers, muziekvideo’s en tutorials en we kunnen er dus onmogelijk nog omheen: YouTube. YouTube is een videoplatform op internet waar gebruikers video’s kunnen bekijken, delen, beoordelen en commentaar kunnen achterlaten. Iedere gebruiker met een account kan bovendien zijn of haar eigen video’s uploaden. Bij de video’s op YouTube worden advertenties getoond en degene die de video heeft geüpload kan hier aardig aan bijverdienen, mits het aantal kijkers van de video ook heel hoog ligt. Wereldberoemde vloggers zoals PewDiePie verdienen hier zelfs een riant inkomen mee.

Hoe je veel YouTube views krijgt

Hoe komen die beroemde vloggers en muziekvideo’s toch aan zo veel kijkers? Die komen er niet vanzelf. Dat is vooral heel hard werken; er gaan vaak vele uren aan marketing aan vooraf voordat een video zo veel views heeft. Het bouwen van een trouwe schare fans kost veel tijd en deze fanbase moet natuurlijk ook onderhouden worden. Hiervoor worden marketingmiddelen ingezet zoals digitale nieuwsbrieven, advertentieplatforms en andere social-mediakanalen, maar bijvoorbeeld ook bloggen en gastbloggen. De vele uren die er in marketing gaan zitten, kosten ook geld. Daarom zijn er ook mensen die ervoor kiezen om het over een andere boeg te gooien en YouTube views te kopen.

De voordelen van views kopen

YouTube views kopen is een dubieuze praktijk, veel mensen zien het als valsspelen, maar de voordelen liegen er ook niet om. Meer views betekent een groter bereik van je video. Door het hoge aantal views wordt de video vervolgens ook beter geïndexeerd door zoekmachines zoals Google en door de betere plaats in de zoekmachine stijgt het aantal views weer verder. Het brengt dus veel positiefs met zich mee.

De gevaren van views kopen

Het kopen van YouTube views is ook weer niet zonder risico. Er bestaan veel louche aanbieders op het internet die zich bezighouden met frauduleuze praktijken. Deze aanbieders beloven hoge aantallen views, maar realiseren dit middels bots en scripts. Als YouTube erachter komt dat jij op een dergelijke manier aan je views bent gekomen, kun je daarvoor bestraft worden, bijvoorbeeld via een ban van YouTube. YouTube is sowieso niet blij met ingekochte views. Het platform streeft naar eerlijke, natuurlijke views van echte gebruikers met echte accounts.

You may also like