Career

Webmail van verschillende providers

posted by Daan 16 februari 2017 0 comments

Veel mensen hebben een e-mailaccount bij Outlook (Hotmail) of Gmail, maar ook de meeste internetproviders bieden een e-mailaccount aan voor klanten. Hoewel Outlook en Gmail uitstekende opties zijn, hebben ook de providers vaak bijzonder goede e-mailservices.

Een groot voordeel is dat deze providers precies weten wat er speelt in Nederland en vaak ook snel op de hoogte zijn van phishingpraktijken binnen Nederland, waarbij iemand zich bijvoorbeeld uitgeeft voor een bekende bank. Zij kunnen met deze kennis zeer adequate bescherming bieden, die soms bij de internationale e-maildiensten pas later op gang komt.

Webmail van Online aanvragen

Online webmail is er alleen voor klanten van Online. Nieuwe klanten krijgen automatisch een account toegewezen en de informatie hiervoor doorgestuurd. Eenmaal aangemeld kan het account aangepast worden naar eigen voorkeur. Vanzelfsprekend kan ook het wachtwoord aangepast worden naar een eigen keuze. Let er wel op dat er altijd gekozen wordt voor een veilig wachtwoord zonder woorden en uniek voor de webmail van Online.

 

You may also like